Relatiegeschenken voor de lente

Het voorjaar is aangebroken, de hoogste tijd dus om meer naar buiten te gaan! Wij hebben voor jou de beste promotionele producten en zakelijke relatiegeschenken voor de lente geselecteerd die perfect passen bij het voorjaar. De items zijn praktisch, vernieuwend, hebben zo min mogelijk impact op het milieu en laten jouw merk dit seizoen gegarandeerd opvallen bij jouw medewerkers, relaties en hun omgeving. Bestel en bedruk een van de voorjaarsgeschenken los, of combineer meerdere lente artikelen voor een uniek (thema)pakket.

 

Biologisch afbreekbare poncho

Nieuw in ons assortiment en ideaal voor het evenementen seizoen: deze 100% biologisch afbreekbare poncho van maïs! De herbruikbare poncho is veel duurzamer dan een plastic poncho en is gemaakt van zetmeel dat overblijft bij de productie van maïs. Mochten de ponchos toch achterblijven, bijvoorbeeld op een evenement, dan verdwijnt het product dus vanzelf zonder dat dit belastend is voor het milieu. Deze koolstofneutrale relatiegeschenken voor de lente zijn namelijk volledig composteerbaar.


Katoenen shopper

Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen of een dagje strand, de tote bag komt altijd van pas en maakt jouw merk langdurig zichtbaar bij jouw doelgroep. Leuk als weggever voor vaste klanten, een win-actie of als luxe herbruikbare verpakking. Wil jij jouw klanten en relaties met relatiegeschenken voor de lente inspireren op het gebied van duurzaamheid? Bekijk dan onze ‘Impact Aware’ tassen. Deze katoenen tassen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en tijdens het productieproces van deze tas wordt veel minder water gebruikt dan bij de reguliere katoenen tas.

 

 

Geef een boompje

Ben je op zoek naar een ludieke marketingactie met voorjaarsgeschenken? Stuur jouw relaties, medewerkers of (potentiële) klanten een gepersonaliseerde boomkweekset, waarmee je binnen vier weken je eigen boom kweekt. Iedere boom staat voor kracht, groei en heeft een eigen verhaal dat je kunt inzetten als metafoor voor jouw organisatie. Zo vertellen jouw relatiegeschenken voor de lente een goed groen verhaal.

Hippe drinkfles

Ken jij de razend populaire thermosflessen van het Belgische merk Kambukka al? Laat de flessen naar wens personaliseren en je creëert de ideale lente artikelen voor jouw medewerkers of relaties. Deze verfrissende relatiegeschenken voor de lente zijn niet alleen te bedrukken met jouw bedrijfslogo, maar ook met de namen van jouw medewerkers! In deze thermosfles blijft koffie of thee uren warm, koud water blijf daarentegen lekker koel.

 

Blog image kambukka_Leoprinting-Max-Quality (3)

 

Het terrasseizoen kan beginnen

Bedrukte borrelplanken zijn de ideale eye-catcher voor in de horeca, maar natuurlijk ook voor thuis of op kantoor! Niet alleen zichtbaar voor de gebruiker, maar ook voor de mensen aan de tafel. Een zeer functioneel relatiegeschenk voor de lente en wanneer je kiest voor bijvoorbeeld bamboe, ook een heel duurzaam voorjaarsgeschenk. Laat het terrasseizoen maar beginnen!

Groeipapier als duurzaam bedankje

Een kaartje van groeipapier met bloemzaadjes is een razendpopulair ecologisch bedankje dat tegenwoordig veel bij online bestellingen van webshops wordt verstuurd. Groeipapier wordt gepersonaliseerd, zodat het helemaal bij de look en feel van jouw bedrijf past. Met een gedrukte QR-code maakt het de crossmediale communicatie van online en offline compleet. Groeipapier kan worden samengesteld met verschillende zaden. Met deze relatiegeschenken voor de lente geef je écht kleur aan het voorjaar!

 

 

JBL speaker: the sounds of spring!

Thuis, op kantoor, in het park, of op vakantie: een bluetooth speaker is de perfecte gadget om aan jouw medewerkers of relaties te laten weten dat je hen waardeert. Naast dat je de speaker kan personaliseren met jouw bedrijfslogo is het ook origineel om een afspeellijst te maken met nummers die helemaal passen bij jouw merk of bedrijf, zoals onze klant Gradient bijvoorbeeld deed. Een relatiegeschenk voor de lente waar muziek in zit. Succes gegarandeerd!

 

Relatiegeschenken lente: kweekpotloden

Een potlood dat niet alleen schrijft, maar ook groeit! Aan de bovenzijde bevat het Sprout-potlood een capsule met zaden. Door het potlood in de grond te steken bloeien er snel bloemen of kruiden uit. Dit unieke potlood is verkrijgbaar in vier verschillende soorten zaden: basilicum, cherry tomaat, zonnebloemen of vergeet mij nietjes.

 

Blog image sprout_Leoprinting-Max-Quality (3)

 

Een voorjaarsgeschenk als originele inhaker

Een speelse inhaker op het buiten-(sport)seizoen: een springtouw! Daag medewerkers of relaties uit om in beweging te komen. Dat kan individueel, of daag medewerkers uit om het tegen elkaar op te nemen in een zelfbedachte challenge.

 

Steek erbovenuit met onze lente artikelen!

Het mag dan wel voorjaar zijn, in Nederland is een paraplu nooit een overbodige luxe. Een kwalitatief goede stormparaplu wordt jarenlang gebruikt en laat jouw merk keer op keer zien. Aan de gebruiker, maar vooral ook aan de omgeving. Met dit relatiegeschenk voor de lente regent het promotie.

 

Tot slot…

Zoals je ziet kun je met voorjaarsgeschenken álle kanten op. Maar, Leoprinting biedt zakelijke promotie voor elk seizoen: van relatiegeschenken voor de lente en speciale paasgeschenken tot zomerse en winterse relatiegeschenken. Wil jij het hele jaar door werken aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf, merk of evenement? Of ben je op zoek naar het perfecte bedankje voor tevreden klanten, trouwe medewerkers of gewaardeerde relaties? Leoprinting maakt jouw merk sterk. Ontdek onze unieke en duurzame relatiegeschenken voor zakelijke promotie op maat van jouw bedrijf!

 

 

 

 

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS