Wilt u als onderneming u onderscheiden, herkenbaar maken, opvallen, dan moet u een eigen stijl ontwikkelen: een huisstijl. Maar hoe komt u tot een goede visuele identiteit? Ik wil met deze blog even dieper ingaan op alleen de visuele indentiteit. Voordat u aan de slag gaat met het ontwerp is het[...]

Bij Leoprinting op kantoor staat een 'fotodoos', sommige projecten vallen op vanwege verschillende factoren. Hierom worden deze projecten door de verkoopafdeling in de 'fotodoos' gelegd en eens in de week gefotografeerd.

In deze doos zie ik af en toe projecten die in deze selectie zich nogmaals[...]

Het is soms lastig om tussen al het marketinggeweld de aandacht te trekken. Hoe krijg je dit met een bescheiden marketingbudget alsnog voor elkaar? Met een knap staaltje guerrillamarketing. Met deze blog een paar inspirerende voorbeelden van succesvolle guerrilla marketingcampagnes.

Op maat gemaakt is één van de USP's van Leoprinting; De klant heeft een idee en onze studio transformeert het tot een drukbaar bestand. Het zijn orders welke veel aandacht behoeven tijdens het hele productieproces, daarom is het een specialisme.

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS