Op zoek naar een huisstijl raad ik je aan inspiratie op doen bij de Kunst. Hierom in mijn blog ook regelmatig aandacht aan een kunstenaar of een kunststijl. Deze blog gaat over Keith Haring een graffiti spuiter uit New York die over de hele wereld beroemd werd!

Instagram, de waanzinnig populaire app voor mobiele telefoons en tablets om foto’s mee te delen heeft een interessante link met de goede oude Polaroid camera uit de vorige eeuw.

Het Shell logo is iconisch, het rood-gele logo, dat iedereen onmiddellijk herkent, past in het rijtje beroemde beeldmerken zoals die van Coca Cola, Philips, Mercedes en McDonald's. De schelp is voor Shell van onschatbare waarde en wordt daarom gekoesterd en bewaakt. Het logo is zo sterk dat net als[...]

Bedrijven met succes, (Google uitgesloten ;-) ) erkennen de belangrijkheid van design. Al heeft de gebruiker (klant) misschien totaal geen kennis of affiniteit met design, onbewust werkt het toch mee als de website of app welke wordt gebruikt goed is vormgegeven. Je kan een goed design opsplitsen[...]

Dit is het verhaal over hoe een familie met Valk als naam, een soort van papegaai, een Toekan als logo heeft. Wie gebruikt er een Toekan als je Valk heet....  Zo was Gerrit van der Valk: vreemd, eigenzinnig, je zou bijna denken naïef.

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS