Ontdek ons nieuwe signing assortiment

Na jarenlange ervaring in de wereld van promotie, gepersonaliseerde relatiegeschenken en printing, presenteren wij met trots ons nieuwe assortiment in signing! Ons assortiment is gebaseerd op de vele klantvragen die wij de afgelopen jaren hebben gekregen en biedt alles van reclameborden tot banners en van displays tot vlaggen. Lees meer over ons nieuwe aanbod van signing producten.

 

Maatwerkoplossingen voor jouw signing, print en promotiewensen

Onze nieuwste drukproducten zorgen niet alleen voor een professionele uitstraling op jouw volgende beurs of evenement, voor alle drukproducten die je tegenkomt aan gevels, op straat, in winkels, openbare ruimtes of stadions kan je vanaf nu bij ons terecht. Wij bieden maatwerkoplossingen die aan al jouw signing, print- en promotiewensen voldoen, met snelle doorlooptijden én de mogelijkheid om kleine oplages te bestellen. Deze blog helpt je bij het kiezen van de juiste signing die past bij jouw specifieke behoeften en budget.

 

Beurzen en evenementen

Maak indruk op beurzen en evenementen met onze op maat gemaakte producten en materialen. Van opvallende banners en roll-up displays tot hoogwaardige beurswanden en promotiemateriaal, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een succesvolle presentatie. Veel van onze producten zijn eenvoudig te monteren en te vervoeren, zodat je moeiteloos een professionele uitstraling kunt creëren.

 

Beurswanden

Wij bieden beurswanden in verschillende modellen en formaten. Ze geven je beursstand een professionele uitstraling en kunnen worden voorzien van prachtige prints. De pop-up wand is het meest bekend, maar je kan ook kiezen voor de roll-up XXL, de zipper wand en beursframes die als beurswand kunnen dienen. Daarnaast hebben we verlichte beurswanden, zoals het pixlip go frame en het pop-up led frame. Het pop-up led frame is zonder gereedschap te monteren en staat binnen no-time op de gewenste plek.

 

Print-Sign-leoprinting-1160x460

Roll-up banners
Roll-up banner / rolbanner / rollup banner... hoe je het product ook beschrijft: deze banner is perfect voor de promotie van een product, bedrijf of evenement. Een roll-up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal, is herbruikbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Roll-up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren. 

 

Exhibition banner Leoprinting-900x600


Podia en hekwerken
Hoewel podia en hekwerken meestal niet de meest aantrekkelijke onderdelen zijn tijdens concerten of grote evenementen kan je ze aankleden met verschillende doeken, zoals dranghekdoeken en speakerdoeken. Dranghekdoeken of hekwerkbanners geven het wachten in een rij of het afzetten van een gebied of parcours extra flair. Speakerdoeken verbergen grote speakers en zijn wind- en geluiddoorlatend, zonder dat deze afbreuk doen aan de geluidskwaliteit.

 

Buitenreclame

Buitenreclame is een zeer snelle, effectieve en vaak voordelige manier om jouw merk of bedrijf te promoten. Laat een banier, reclamebord of spandoek van hoge kwaliteit bedrukken met jouw logo of persoonlijke boodschap. Maar vergeet ook onze lichtreclame en makelaarsborden niet. Wij gebruiken speciaal ontworpen outdoor-materialen die luchtdoorlatend en waterafstotend zijn. De UV-bestendige inkt zorgt ervoor dat de kleuren langer mooi blijven en dat onze buitenproducten langer meegaan. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Alle buitenproducten kunnen worden voorzien van passende accessoires.

 


Duurzame buitenreclame
Als duurzaamheid voor jou belangrijk is, kan je bijvoorbeeld kiezen voor onze duurzame bannerdoeken ProPES Outdoor of ProPES FR. Deze materialen zijn volledig recyclebaar en zeer geschikt voor buitengebruik. 


Veiligheid voorop met het B1-certificaat
Bijna al onze buitenproducten zijn voorzien van een B1-certificaat, wat betekent dat het materiaal brandvertragend is en daarmee geschikt voor openbare ruimtes. Een goed voorbeeld hiervan is banner 510: waarvan het materiaal is voorzien van hoogwaardige UV-prints, dat brandvertragend is en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.


Spandoeken: eenvoudig, effectief en veelzijdig
Onze bestseller in de categorie buitenreclame is het spandoek: een eenvoudig maar effectief product. Laat een spandoek dubbelzijdig bedrukken of kies voor een luchtdoorlatend meshdoek dat je aan steigers kan bevestigen. Je kan het spandoek eenvoudig online in jouw gewenste formaat bestellen. Elk spandoek kan worden geleverd met een perfect omlijst spandoekframe, zodat het eenvoudig te monteren en te positioneren is. Voor een strakke look kies je voor een outdoor textielframe, waarbij het frame en de bevestiging slim zijn weggewerkt en niet zichtbaar zijn.

 

Vlaggen

Heb je een mooi uithangbord nodig voor jouw merk of bedrijf? Dan is een gepersonaliseerde vlag zeer geschikt. Je kan vlaggen in ieder gewenst formaat bestellen, laten bedrukken en met verschillende afwerkingen laten maken. Beachflags, gevelvlaggen en vlaggen eigen formaat zijn de meest populaire vlaggen en worden vaak gebruikt bij of aan een winkelpand om een professionele uitstraling en herkenbaarheid te garanderen. Op zoek naar een duurzame vlag? Kijk dan eens naar het vlaggendoek 'flag pet'. Dit is een vlaggendoek gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen.

 

 

Stickers

Vinyl stickers, vloerstickers en stickers op rol: De favorieten

Onze meest populaire stickers zijn de vinyl stickers, vloerstickersstickers op rol en raamstickers. Welke sticker je kiest, hangt af van waar je ze voor gebruikt. Controleer goed de ondergrond en of de sticker binnen of buiten geplakt gaat worden, omdat de levensduur van de stickers per toepassing verschilt.

Vinyl stickers zijn gemaakt van zelfklevend en watervast PVC, waardoor ze zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Vloerstickers zijn ideaal voor verschillende ondergronden. Kies bijvoorbeeld voor Roughmark, de meest veelzijdige folie in ons assortiment. De extra dikke verwijderbare kleeflaag maakt de sticker geschikt voor vrijwel alle vlakke ondergronden. Stickers op rol zijn vooral populair in de retail, bijvoorbeeld om snel en eenvoudig een kortingsactie op je product aan te brengen.

 

Print-Sign-Leoprinting-900x6004 

Stickers die je kan verwijderen of herpositioneren
Op zoek naar stickers die je goed kunt herpositioneren en verwijderen? Dan is Easy-DOT folie de perfecte keuze. Deze sticker heeft namelijk een permanente lijmlaag met een noppenstructuur, oftewel: dot-structuur, waardoor er kleine luchtkanaaltjes ontstaan. Dit maakt het aanbrengen van de folie makkelijk en bubbelvrij. Daarbij kan de sticker zonder lijmresten verwijderd worden. DOT-folie is ook beschikbaar bij stickers op rol en losse kleine stickers. Een alternatief voor Easy-DOT folie is YUPOTako®, een zelfklevende folie zonder lijmlaag. Deze folie heeft micro-zuignapjes die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Je brengt het eenvoudig en snel aan op gladde ondergronden, zonder bubbels. YUPOTako® kan je herpositioneren, is herbruikbaar en recyclebaar. Voor permanente stickers kies je voor stickers met witte, transparante of zilverfolie, of stickers gemaakt van papier. Deze zijn onder andere te vinden bij onze stickers en stickervellen.

 

Stickers voor buiten
Niet alle stickers zijn geschikt voor buitengebruik. Stickers voor buiten moeten bestand zijn tegen zon (UV) en regen (waterafstotend). Deze stickers worden ook wel 'UV-bestendige' of 'outdoor stickers' genoemd. Hiervoor zijn vloerstickers, vinyl stickers of asfaltstickers het meest geschikt.

 

Flyers, folders en brochures laten bedrukken

Wil je acties, evenementen of producten onder de aandacht brengen? Flyers, folders en brochures zijn hiervoor ideaal. Naast het uitgebreide aanbod aan papiersoorten, bieden we een enorme variatie in formaten en oplages. Bijna elk formaat is mogelijk en de oplages beginnen bij 25 stuks en kunnen oplopen tot maximaal 1500 exemplaren.

Voor al ons drukwerk bieden wij de hoogste printkwaliteit. Dankzij speciaal ontwikkelde elektro-inkt kunnen wij drukwerk leveren dat qua kleur en densiteit vergelijkbaar is met de kwaliteit van offsetdrukwerk. Je kan kiezen uit een breed scala aan papiersoorten: van hoogwaardig gesatineerd tot milieuvriendelijk biotop. Het drukwerk kan zowel dubbelzijdig als enkelzijdig worden bedrukt en kan afgewerkt worden met een glans- of mat laminaat voor extra bescherming.

Naast milieuvriendelijke papiersoorten kun je ook op een andere manier bijdragen aan duurzaamheid. Wist je bijvoorbeeld dat door digitaal te printen, de hoeveelheid afval aanzienlijk wordt verminderd in vergelijking met offsetdrukwerk? Dit komt doordat we geen drukplaten en chemicaliën hoeven te gebruiken en onze printer direct de juiste kleur print, wat gemiddeld 200 vellen per order bespaart!

Folders-brochures-Leoprinting-900x600

 

Losse materialen, proefstalen en montage

In de wereld van signing zijn de juiste materialen essentieel om op te vallen en een professionele indruk te maken. Bij Leoprinting bieden we de mogelijkheid om voor elke toepassing het passende materiaal te vinden. Kies per product voor het gewenste materiaal, of bestel losse materialen om jouw bestaande promotionele drukwerk simpelweg te vervangen. 

 

Stalen bestellen
Om zeker te zijn van de beste keuze, kun je de materialen ook als staal bestellen. Zo kan je het materiaal zien, voelen en te testen, zodat je altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Neem voor de mogelijkheden contact op.

 

Montage

Hulp nodig bij het aanbrengen of monteren van jouw promotionele drukwerk? Wij kunnen het gehele proces voor jou uit handen nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Tot slot

Wij zijn er trots op dat we met ons nieuwe assortiment in signing nog meer maatwerkoplossingen kunnen bieden die aan al jouw print- en promotiewensen voldoen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste promotiemiddel voor jouw specifieke behoeften en budget? Neem dan contact op met een van onze specialisten, we helpen je graag verder.

 

 

 

 

 

 

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS