Ciak notitieboeken met logo of naam bedrukt; voor iedereen een prachtig geschenk!

30/ 09/2016 Leoprinting Leoprinting

Het laatste kwartaal van het jaar is aangebroken, de hoogste tijd om de eindejaar geschenken te bestellen. Geef een geschenk wat modern, trendy en gewild is: een Ciak notitieboek!

Ciak notitieboeken zijn handgemaakt van zacht, Italiaans gebonden leder en hebben de kenmerkende elastieksluiting. Het notitieboek bevat 256 pagina's van 100 grams zuurvrij, gerecycled papier (inktvriendelijk) in ivoor, verkrijgbaar in zowel een gelinieerde als blanco uitvoering. Het boekje meet 15 x 21 cm.

modern en trendy: Ciak notitieboek modern en trendy: Ciak notitieboek

Trots op de traditie blijft Ciak trouw aan z'n historie van 100% Italiaanse productie. Het "Made in Italy" kenmerk aan de achterzijde van ieder Ciak notitieboek is niet zomaar een aanduiding van prestige, maar ook van kwaliteit en toegevoegde waarde. In dit tijdperk van wereldwijde massaproductie kiest Ciak voor de kwaliteit en het werkethos van traditioneel Florentijns vakmanschap met controle over alle productiefasen.

Ciak notitie boek van leder met diepdruk (preeg) Ciak notitie boek van leder met diepdruk (preeg)

U kan de Ciak notitieboeken laten bedrukken met een logo als diepdruk of diepdruk met folie. Daarnaast kan u een naam op de cover laten drukken om het nog persoonlijker te maken! Staat de naam van uw relatie op de cover dan bent u er zeker van dat het boek ook wordt gebruikt! Goed voor uw naamsbekendheid en branding.

Ciak duo een boek met twee gezichten: agenda en notitieboek

Dit duo-notitieboek van Ciak heeft een omslag van gerecycled leer, is stevig en flexibel. Het stiksel aan de rug van het notitieboek verbindt de twee kleuren aan elkaar. Van de Ciak Duo is de helft agenda en de andere helft blanco. Het notitieboek bestaat uit 256 pagina's en heeft de bekende horizontale Ciak elastieksluiting.

- Afmetingen: 12 x 17 cm
- 256 pagina’s (100 grams zuurvrij papier)
- Soepele kaft
- Horizontale elastieke sluiting
- Handgemaakt in Italië

Notitieboek personaliseren
Je kunt op 2 manieren een tekst bedrukken op het notitieboek: folieprint of pregen.

Folieprint
Bij folieprint wordt de tekst door middel van een dun laagje folie op het notitieboek geprint.

Pregen
Bij pregen wordt de tekst door middel van hitte in het notitieboek gestanst.

Ciak duo Ciak duo

logo_ciak