Maak van afstudeerders ambassadeurs: 6 tips

Het schooljaar zit er bijna op en hiermee komt ook de diploma-uitreiking dichterbij. Natuurlijk wil je als school of universiteit de laatstejaars in het zonnetje zetten, want door het geven van nét dat beetje extra aandacht investeer je direct in het ambassadeurschap van de student. Maar wat is - naast een persoonlijke anekdote, roos of bos bloemen - een originele attentie die bij afstudeerders een positieve indruk achterlaat? Wij vroegen studenten van de middelbare- hogeschool en universiteit naar hun favoriete afstudeercadeaus.

 

Slaafvrij lekkers

Welke jongere is niet gek op de populaire chocoladerepen van Tony's Chocolonely? De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en te personaliseren met een eigen wikkel. De repen zijn makkelijk om uit te delen en vallen in élke leeftijdscategorie in de smaak. Bestellen en bedrukken vanaf 60 stuks.

 

 

Wie is de joker?

Kaartspellen zijn populairder dan ooit. Kaartspellen zijn enkelzijdig te bedrukken met het logo van de school, maar het is ook mogelijk om het hele kaartspel te personaliseren. Wat denk je bijvoorbeeld van foto's van docenten als joker, aas, heer, vrouw of boer? Een origineel, persoonlijk cadeau dat afstudeerders zeker bijblijft en voor lange tijd zichtbaar is. Bestellen en bedrukken vanaf 75 stuks.

 

Powerbanks_LeoPrinting

 

Tijd om op te laden

Na een spannende examenperiode is het voor de studenten tijd om op te laden. Een leuk bruggetje naar een afstudeercadeau waar iedere jongere iets aan heeft: een powerbank waarmee je altijd en overal je telefoon kan opladen. Te bedrukken met de naam van de student of het logo van de school. Bestellen en bedrukken vanaf 10 stuks.

 

 

Kweek een boompje

Een duurzaam cadeau dat met de afstudeerder meegroeit! Vooral leuk voor jongeren in de leeftijd van 20-plus. Te personaliseren met het logo van de school en een eigen boodschap. Binnen vier weken kweekt de afstudeerder een eigen boom: een blijvende herinnering aan de studententijd. Bestellen en bedrukken vanaf 25 stuks.

 

 

Kies voor duurzaam

Of studenten nu gaan reizen, werken of een tussenjaar nemen: een waterfles komt altijd van pas en past helemaal bij de duurzame gedachte van nu. Drinkflessen zijn te personaliseren met een leuke quote of het logo van de school. Bestellen en bedrukken vanaf 10 stuks.

 

 

Mooi meegenomen

Op zoek naar een toepasselijk cadeau voor dagelijks gebruik na het afstuderen? Ga voor een backpack. Een rugtas is iets kostbaarder maar een stoer stoer cadeau voor alle doelgroepen. Een rugtas is met logo te bedrukken, waarmee de school niet alleen blijvend zichtbaar is voor afgestudeerden, maar ook voor toekomstige studenten. Bestellen en bedrukken vanaf 25 stuks.

 

 

Tot slot

Bedenk vooraf welk afstudeercadeau het beste bij de school past. Hierbij is het belangrijk om de wensen van de doelgroep als uitgangspunt te nemen, om vervolgens te kijken naar wat je als school of universiteit wilt uitstralen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op, we helpen je graag!

 

 

 

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS