Leoprinting blijft ontzorgen

17/ 03/2020 Menno Wibier

En wat nu?

 

Scholen dicht, kinderen thuis en werknemers worden verzocht zoveel mogelijk thuis te werken, wat nu? Het lijkt of de wereld even stil staat, alleen we moeten door. Al gauw worden er allerlei oplossingen bedacht en het lijkt er op of alles weer gewoon doorgaat. 

 

Neem bijvoorbeeld de scholen, prachtig om te zien dat de leraren al meteen met oplossingen komen om kinderen thuis te kunnen laten werken. Ik zie oproepen via sociale media om elkaar te helpen waar nodig, overheden die steunmaatregelen treffen en ga zo maar door. De mens is een bijzonder wezen die niet gauw uit het veld is te slaan. 

 

Fulfillment oplossingen

 

Ook Leoprinting biedt oplossingen die deze aangepaste levensstijlen, een stuk gemakkelijker maken. Nu komt het namelijk aan op ontzorging en service. Wij kunnen jouw promotie geheel verzorgen van idee tot product tot de uiteindelijke levering op 1 of meerdere adressen.

 

Ik noem een voorbeeld; Je wilt al jullie medewerkers, klanten, relaties een hart onder de riem steken. Selecteert jouw product, geef aan welke personalisatie je wilt, denk hierbij aan de bedrukking op het product zelf, op de verpakking of op de verzenddoos. Zelfs als je op ieder product de naam van de ontvanger wilt, hebben we daar mogelijkheden voor. Je voorziet ons van de adressenlijst waar dit bezorgd moet worden en wij organiseren dit voor jullie. 

 

Heb jij nog andere wensen of ideeën? Neem dan direct contact met ons op via telefoon, chat of mail en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.