USB sticks op maat: onderscheid creëert herkenbaarheid

21/ 10/2016 Leoprinting Leoprinting

Verhalen vertellen is een manier waarop mensen met elkaar communiceren. Ze helpen ons om betekenis te geven, en ze zijn er om ons te entertainen en ons wat te leren. Verhalen die leuk zijn en herkenbaar, helpen ons dingen te onthouden en te herinneren. Herkenbaarheid is dus belangrijk. Een herkenbaar verhaal, maar ook herkenbaar beeld is net zo belangrijk. Beeld helpt ons om dingen voor ons te halen en ook op deze manier leren en onthouden wij dingen. Als u buiten rond loopt in een nieuwe omgeving en u ziet een beeld dat u al eerder heeft gezien reageert u daar op. Onderscheid creëert herkenbaarheid. Door een op maat gemaakt product geeft u uw bedrijf nét dat stapje meer om zich zelf te laten zien. Een goed voorbeeld zijn de USB sticks welke wij voor ADMOS hebben mogen produceren.

DSC_02481

Admos bied smart oplossingen voor uw nieuwe werkomgeving. Met architectuur ontwerpen en bouwen zij aan een nieuwe generatie kantoren op maat.

Leoprinting heeft voor ADMOS strakke en opvallende USB-sticks geproduceerd. De USB-sticks zijn op maat gemaakt, en hebben de vorm van het herkenbare ADMOS logo gekregen. Naast de handige functie van de USB-stick is dit dé ideale manier om uw bedrijf te laten zien op een eigen herkenbare manier.

De USB-sticks zijn gemaakt van soft PVC 2D en zijn geproduceerd in vier lekker opvallende neon kleuren: geel, groen, roze en oranje. Ze bevatten een capaciteit van 8 GB en zijn 50x60mm groot. Opvallend en heel handig om mee te weken!


Images-new-JONESDAY-04

Zoekt u ook een relatiegeschenk of premium waarmee u zich kan onderscheiden? Neem dan contact met ons op voor een goed advies, of kijk hier eens op onze site naar producten welke wij voor bedrijven en instellingen mochten realiseren.