Meest effectieve communicatietools

11/ 04/2015 leogroup Leoprinting

Communicatie dragers
De missie van Leoprinting is het creëren van nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om hun producten, diensten en/of boodschap efficiënter in de markt te communiceren.

Wij verkopen geen schoenen maar een fijne wandeling
Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit waarbij het resultaat van uw actie telt en zal hiervoor ideeën aandragen.

Leoprinting voelt zich, ten opzichte van klanten verantwoordelijk voor haar dienstverlening en product. Deze zullen met de grootst mogelijke zorg worden uitgevoerd.

Leoprinting wil een betrouwbare partner zijn op het gebied van promotionele producten.

Net even anders.In de economie van vandaag is het belangrijk voor producten en bedrijven om herkenbaar en onderscheidend te zijn. Met de producten van Leoprinting bent u gegarandeerd van een hoge visibiliteit.

Op maat gemaakt.Alle producten kunnen geheel naar uw wens worden gemaakt.
Wij nodigen u uit om samen met ons nieuwe concepten in de markt te zetten. De klant is hierbij de leidraad en samen komen wij tot een passende promotionele uiting. Wij helpen u van idee tot concept.

Communicatiedragers:

  • Uw boodschap is continue aanwezig
  • Sympathieke uitstraling
  • U valt op door originaliteit
  • Directe communicatie met uw doelgoep

Wie zijn wij?

Leoprinting is een dynamisch en snel groeiend bedrijf, actief in Duitsland, Nederland,België, Frankrijk, en binnenkort ook Spanje. Leoprinting is de leverancier van promotionele papieren producten zoals zelfklevende memoblokken en schrijfblokken met bedrukking, die geheel naar wens worden gemaakt.

In de economie van vandaag is het belangrijk om herkenbaar en onderscheidend te zijn. Leoprinting is daarom continue op zoek naar mogelijkheden voor bedrijven om hun producten,
diensten en/of boodschap efficiënter in de markt te communiceren. Hierbij spelen creativiteit en de wensen van de klant een grote rol om zo samentot een passende promotionele uiting te komen.
In de (inter)nationale promotie wereld is Leoprinting een pioneer die zakelijke banden onderhoud met : marketing bureaus, farmaceuten, banken scholen, drukkerijen en (inter)nationale bedrijven.

Voor de afdeling verkoop is Leoprinting op zoek naar een enthousiaste collegadie in staat is om fulltime een professionele invulling te geven aan

Leoprintings motto: ‘het creëren van Communicatie dragers’.

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS