Ga anders communiceren met Leoprinting

28/ 10/2016 Leoprinting Leoprinting

Leoprinting is niet zo maar een drukker, de missie van Leoprinting is het creëren van nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om hun merk, producten en/of boodschap efficiënter in de markt te communiceren.

‘Creeër en vang de aandacht‘, Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit waarbij het resultaat van uw actie telt en zal hiervoor ideeën aandragen.
Leoprinting voelt zich, ten opzichte van klanten verantwoordelijk voor haar dienstverlening en product. Deze zullen met de grootst mogelijke zorg worden uitgevoerd. Leoprinting wil een betrouwbare partner zijn op het gebied van promotionele producten.

Nét even anders communiceren

In de economie van vandaag is het belangrijk voor producten en bedrijven om herkenbaar en onderscheidend te zijn. Met de producten van Leoprinting bent u gegarandeerd van een hoge visibiliteit. Alle producten kunnen geheel naar uw wens worden gemaakt.
Wij nodigen u uit om samen met ons nieuwe concepten in de markt te zetten. De klant is hierbij de leidraad en samen komen wij tot een passende promotionele uiting. Wij helpen u van idee tot concept.

Een goed voorbeeld is een 'lucifer' doosje welke Leoprinting.co.uk in een hoge oplage heeft gemaakt voor www.Whitestuff.com  een winkelketen en online winkel in het Verenigd koninkrijk.

Een leuke premium voor hun klanten!

IMG_5097kopie

Wat is de waarde van dit soort communicatiedragers:

• uw boodschap is continue aanwezig

• sympathieke uitstraling

• u valt op door originaliteit

• directe communicatie met uw doelgoep

Wilt u zich ook onderscheiden in uw communicatie? Neem dan contact op met de adviseurs van Leoprinting. Naast een team van marketing adviseurs staat ook een reclamestudio tot uw beschikking.  Meer ideeën vindt u hier

IMG_5096-2