Gebruik speciale covermaterialen voor notitieboeken welke écht opvallen

22/ 07/2016 Leoprinting Leoprinting

Kies een materiaal dat bij uw bedrijfsboodschap past en laat deze bedrukken met uw logo. Een nature-look voor een creatieve ideeën, een linnen cover voor een huiselijk notitieboek of een verantwoorde omslag van gerecycled leer.

Alle covermaterialen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Geef uw merk of product meer zichtbaarheid door te kiezen voor een unieke omslag.

Ciak bedrukte kurken notitieboek

Nature-look notitieboeken

Breng uw bedrijf onder de aandacht met bedrukte Nature-look notitieboeken. Twitter ging u voor en liet bij ons een notitieboek met houtstructuur produceren. Wat te denken van bedrukte kurken notitieboek of een stijlvol Linnen look Notitieboek. Als het in uw bedrijfs filosofie past heeft u een gadget welke écht in het oog springt!

Full-color LeoBook

Als het er niet is wat u wenst, gaan wij het speciaal voor u maken. Er is zo veel mogelijk: wij kunnen het digitaal printen of full-colour drukken.

Ciak notitieboeken

Kwaliteit in écht leder

Opvallend en stijlvol zijn de Ciak® notitieboeken in leer of gerecycled leer. De notitieboeken worden van écht leer gemaakt maar ook van gerecycled leer en in vele kleuren geleverd. Kenmerkend is het gepatenteerde horizontale elastiek (ipv verticaal wat meestal wordt toegepast zoals bij Moleskine ®) Waardoor het boek zich duidelijk onderscheidt van de andere notitieboeken.

Het papier is van excellente kwaliteit en is van gerecycelde oorsprong.


Indeling als een agenda: maandplanner

Je kan kiezen

Alle boeken van Ciak ® hebben dezelfde tóp kwaliteit. De lay-out binnenin kan een notitieboek zijn of een agenda. Bij de notitieboeken kan je kiezen uit de traditionele lijntjes, ruitjes of een modern raster van puntjes. Grappig en handig is een boek met voor de helft gevuld met een agenda lay-out en aan de andere helft notitiebladen. Het boek heeft twee verschillende gezichten. Je moet het omkeren om het als notitieboek of als agenda te gebruiken.

Bij Leoprinting kunt u de karakteristieke Ciak ® notitieboeken volledig naar uw wens laten realiseren op zowel de binnen- als buitenzijde met bijvoorbeeld uw logo, diverse lay-out stijlen en een bijpassende kleur sluitelastiek. Bekijk hier de gehele Ciak ® lijn en bijbehorende mogelijkheden.