Wij verzorgen uw gehele concept

11/ 04/2015 leogroup Leoprinting
Wie zijn wij?Leoprinting brengt mensen, ideeën en drukwerk bij elkaar om hun producten, diensten of ideële doelstellingen beter in de markt te communiceren. Onze ervaring op het gebied van marketing, communicatie en drukwerk biedt ons de mogelijkheid om onze brede range aan klanten goed van dienst te kunnen zijn.
Wij richten ons op de business to business markt, onze klanten variëren van financiële instellingen, overheden, farmaceuten, marketingbureaus, handelsondernemingen, drukkerijen tot aan industriële ondernemingen.
Eigen studioWij leveren maatwerk en kunnen door middel van onze eigen studio bestanden controleren, aanpassingen maken en uw ontwerp verzorgen.Op onze website vindt u onze merken en voorbeelden van producten die inspireren. Mocht u meer informatie willen ontvangen of een op maat gemaakte o_fferte kunt u altijd contact opnemen met een van onze kantoren in de verschillende Europese landen. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel in combinatie met een eigentijdse website zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn.
Marketing tools:
  • wij ontwikkelen uw ideeën
  • promotioneel weggeef artikel
  • branding en image-building
  • nieuwe producten en diensten
  • direct mailing

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS