Top 10 zomer relatiegeschenken

De zomer is hier! Tijd om jezelf goed voor te bereiden op de zonnige dagen. Wij hebben de leukste zakelijke zomer relatiegeschenken en promotionele producten voor jou op een rij gezet, waarmee je collega’s, relaties en hun omgeving dit seizoen laat stralen. De items zijn handig voor op vakantie, het strand of tijdens de barbecue. Vind je het belangrijk om een duurzame boodschap te verspreiden? Kies dan voor duurzame relatiegeschenken die een positieve impact hebben op het milieu. Bestel en bedruk de promotionele producten en relatiegeschenken apart, of laat jouw merk opvallen door meerdere items te combineren in een uniek zomerpakket.

*De getoonde prijzen zijn een indicatie (juni 2023) en kunnen verschillen op basis van aantal en datum. 

 

De speaker voor milieubewuste muziekliefhebbers

Vanaf €42,00

Wil je deze zomer duurzaam opvallen bij medewerkers, relaties en hun omgeving? Dan is de JBL Go 3 Eco de beste keuze voor jou. De milieuvriendelijke speaker is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, heeft een speeltijd van 5 uur, is waterbestendig en stofdicht. Perfect voor bij het zwembad of op vakantie. Geniet van de lekkerste zomerhits mét een verkleining van jouw ecologische voetafdruk. Twee vliegen in één klap, toch? Extra leuk om te geven met een link naar een zomerse playlist!

 

JBL GO3 ECO

Afbeelding: JBL Go3 Eco

 

Houd je eten en drinken koel in stijl

Vanaf €5,00

Personaliseer deze trendy jeans-look koeltas met jouw eigen logo en gebruik deze voor picknicks, stranddagen en onderweg. Onze koeltassen zijn voorzien van ritssluitingen en handige voorvakken voor extra opbergruimte. Geniet van de verkoeling tijdens warme dagen met deze koeltasoplossing.

 

jeans-look koeltas

Afbeelding: jeans-look koeltas

 

Perfect voor elke barbecue liefhebber

Vanaf €15,00

Het barbecue seizoen is geopend! Voor elke barbecue liefhebber hebben we de ultieme BBQ-set. Deze roestvrijstalen set is een origineel relatiegeschenk waarmee je deze zomer indruk maakt. Personaliseer de set met jouw logo of individuele namen. Laat men optimaal van het outdoorseizoen genieten met deze BBQ-accessoires.

3-delige Bamboe BBQ-set

Afbeelding: 3-delige Bamboe BBQ-set

 

De accessoire voor jouw stranddag

Vanaf €7,00

Op naar het strand? Dan mag onze multifunctionele Oxious Promo hamamdoek niet ontbreken. Deze zachte en stijlvolle handdoek is een essentieel item voor de zomerdagen. Gebruik het als versierkleed, shawl of handdoek na het zwemmen. Deze hamamdoek is gemaakt door lokale vrouwen in Turkije en bestaat voor 50% uit gerecycled industrieel textielafval. Personaliseer de hamamdoek met jouw eigen logo en geef zo een duurzaam cadeau.

Oxious Promo hamamdoek in de kleur Turquoise

Afbeelding: Oxious Promo hamamdoek in de kleur Turquoise

 

De must-have voor jouw zomeravontuur

Vanaf €6,00,-

Even bijkomen? Dat kan met dit opblaasbare luchtbed, waarmee je optimaal kan genieten van de zon, zee en op het strand. Trekt de aandacht van de gebruiker, maar natuurlijk ook van de omgeving. Laat het zomerseizoen maar beginnen!

opblaasbare luchtbed

Afbeelding: Opblaasbaar luchtbed

 

Duurzaam, herbruikbaar en ideaal voor elke sportliefhebber

Vanaf €6,00

Onze duurzame, lekvrije Tritan waterfles helpt je gedurende de hele zomer gehydrateerd te blijven. De fles beschikt over een dubbele opening, handige draagriem en een mooie, matte uitstraling. Bovendien wordt bij aankoop van elke Tritan waterfles 2% gedoneerd aan water.org, een organisatie die ontwikkelingslanden ondersteunt bij het verkrijgen van schoon water.

 lekvrije Tritan waterfles

Afbeelding: Impact Extra Tritan Waterflessen

 

Let's go to the beach met deze tennisset

Vanaf €3,00

Leuk om te geven en om te krijgen! Deze beachtennis-set is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, is gemaakt van MDF-hout en wordt geleverd met een bijpassende bal. uitstekend voor op vakantie, op het strand of in het park. Bedrukt met jouw logo of persoonlijke boodschap.

BeachTennisStrandset

Afbeelding: Smash strandspelset

 

De optimale combinatie van functionaliteit en stijl

Vanaf €25,00

Jouw personeel of relaties zullen niet onopgemerkt blijven met deze stijlvolle en strakke Baltimore weekendtas. De tas is gemaakt van nubuck PU-leer, beschikt over een verstelbare riem en heeft waterafstotende eigenschappen. Ideaal voor een weekend weg of bijvoorbeeld een zakenreis. 

VINGA Baltimore weekendtas

Afbeelding: VINGA Baltimore weekendtas

 

Slippers met jouw logo

Vanaf €3,00
Ontdek dé zomerse give-away voor jouw personeel, collega’s of relaties! Onze populaire slippers zijn een must-have tijdens de zomermaanden en enorm gewild. Ze zijn verkrijgbaar in 9 kleurvarianten en in twee maten: M (maat 36-39) en L (maat 40-43). Personaliseer de slippers met jouw logo of boodschap, die op de bandjes wordt bedrukt. 

Slippers met logo

Afbeelding: Slippers met logo

 

Duurzame zonnebril voor zomerse activiteiten

Vanaf €2,00
De Sunrise zonnebril van rPET, is het uitstekende zomerse relatiegeschenk voor buitenactiviteiten, festivals en events. Deze duurzame zonnebril, gemaakt van gerecycled PET biedt, dankzij de UV400-glazen, bescherming tegen fel zonlicht. Personaliseer deze zonnebril met jouw logo op de pootjes.

Sunrise zonnebril van rPET

Afbeelding: Sunrise zonnebril van rPET

 

 

Tot slot

Ontdek nog meer leuke relatiegeschenken voor de zomer op onze website. Of bekijk ons uitgebreide aanbod in duurzame relatiegeschenken, notitieboeken, speakers en gadgets. Want voor elk seizoen en ieder geefmoment hebben wij een passend promotioneel product of relatiegeschenk in ons assortiment, waarmee je het hele jaar door kan werken aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

 

 

 

 

 

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS