Buiten de gebaande paden: viraal met kleding

Verleden jaar kondigde de typisch Nederlandse snackbar keten FEBO middels een teaser-video de komst van een limited edition kleding-lijn aan. Vele kranten en het RTL nieuws tv journaal besteden er aandacht aan.

HOAX?

Menigeen dacht dat het een hoax was, maar de collectie werd écht op de markt gebracht! Die-hard FEBO-fans kunnen dus rond paraderen in deze "vette" look: een origineel FEBO-tenue compleet met slippers. Opvallend is het multifunctioneel Grip-shirt®; met warmhoud-compartiment voor snacks ‘on the go’ en praktische afveegzone voor je handen!

Dennis de Borst, directeur FEBO schrijft op de Febo website: “Na 75 jaar FEBO werd het hoog tijd voor een kledingcollectie! De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. Het is de ultieme manier om je liefde voor FEBO te bezegelen. De items zijn sterk geïnspireerd op voetbal, voetbal en snacken is immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden”.

Wie had dat gedacht, de typisch Nederlandse snackbar-keten Febo met een eigen kledinglijn: "De FEBO Limited Edition Collection" en verkoopt deze kleding op hun website! Limited Edition Collection geeft al aan: dit worden collectors items!

Kijk goed naar het filmpje om meer te weten over de slimme details van deze kledinglijn.

[vimeo 230758879 w=640 h=360]

Febo kleding winkel Shop op de FEBO website

 

De Zeeman look...

Ook de winkelketen Zeeman bekend om zijn voordelige kledinglijn stunt met hun kleding er ook behoorlijk op los en haalt uitgebreid het nieuws. Zo kon je er al terecht voor een schitterende trouwjurk voor €29,95 De trouwjurken waren niet aan te slepen!

Zeeman trouwjurk Zeeman trouwjurk

[vimeo 154057920 w=640 h=360]

De slimme insteek op deze actie was door het accent te leggen op een USP van Zeeman: goede kwaliteit voor een lage prijs. Wat betreft de kledinglijn in de authentieke Zeeman look: een collectors item is een T-shirt die je zelfs gratis kon krijgen, hierna volgde ook nog de gratis Boxer (onderbroek).

Ik zag mijn collega deze week trots met zijn Zeeman sokken door het kantoor lopen, het viel inderdaad op!

Zeeman sokken

 

 Zeeman T-shirt Gratis Zeeman T-shirt6