Werk hard met discipline en het succes volgt vanzelf

Dit is de filosofie waar ik mezelf elke dag weer bewust van maak. “Kunt u ook Moleskine boeken of Leobooks maken met een afwijkend elastiek, leeslint en binnenwerk en een mooie preeg?”. “Natuurlijk, ik kan wel even een opzet maken zodat u kunt zien hoe het eruit komt te zien.” Dit is een voorbeeld van een telefoongesprekken die ik dagelijks voer.

Een uitstekende service leveren, dat is waar het allemaal om draait. Ik wil graag in overleg met de klant de juiste producten maken. Ik maak mijn collega’s hiervan elke dag bewust. Ons succes begint bij het resultaat van de klant. Luister goed naar je klanten, wees bewust waarmee je bezig bent, voer dit zo goed mogelijk uit en kom met ideeën om dit te verbeteren. Dit zorgt voor tevreden klanten die terugkomen! Ik schat dat deze mentaliteit zo twintig procent meer omzet oplevert en het ligt zo voor je voeten.

Heeft u een idee of bent u op zoek naar mooie promotionele producten? Spar eens met mij en wie weet komen we tot een mooi resultaat. Voor voorbeelden verwijs ik u graag naar de projecten op onze website. Hier kunt u zien wat wij eerder geproduceerd hebben voor bedrijven als Liberty Global, Bosch, Dyson en Tommy Hilfiger.

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS