De Post-it is opnieuw uitgevonden: Magnetic Notes

08/ 07/2016 Leoprinting Leoprinting

Bij Leoprinting zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste producten, ontwikkelingen en trends. Nieuw in ons assortiment zijn nu de Magnetic Notes! Deze zijn het alternatief voor de traditionele zelfklevende memo's doordat het papier geen lijmlaag bevat maar statisch geladen is. Ze zijn het beste voor het maken van notities en herinneringen, het achterlaten van berichten, het visualiseren van taken, mind mapping, werken in teams en vele andere doeleinden. Magnetic Notes houden zich vast aan vrijwel ieder denkbaar materiaal zoals hout, plastic, glas, papier, metaal, steen, kurk, leer en zelfs stof. De ideale ondergrond is glad, droog en niet te stoffig.

1-M-White-front

Kenmerken:

100 statisch geladen vellen per blokje
Gemakkelijk te verplaatsen
Elk soort materiaal
Uitwisbare achterzijde
Drie verschillende formaten

Via een bedrukking op de voor- en achterkant en buiten- en binnenkant van de omslag geeft u de blokjes Magnetic Notes promotionele waarde met een trendy uitstraling.

Skype

Glad oppervlak

De voorzijde van Magnetic Notes zijn gekleurd en glad, die verbeterd uw handschrift en maakt het mooier dan ooit tevoren. Nadat u klaar bent met schrijven, kunt u het vel gemakkelijk scheiden van het blokje en is het klaar om op ieder denkbaar materiaal te bevestigen.

Volledig opgeladen

Op een ideale ondergrond, houden de Magnetic Notes weken tot maandenlang vast, afhankelijk van het formaat van de Notes. Als de lading na enige tijd verloren gaat is het vel gedeeltelijk weer op te laden door het te wrijven tegen kleding.

Uitwisbare achterzijde

De witte achterkant van ieder gekleurd vel is uitwisbaar bij het gebruik van de daarvoor bestemde markers. Gebruik u vinger of een stuk stof om de marketing te wissen. Het schrijven met een balpen is ook mogelijk op de achterzijde, dit is dan echter niet uitwisbaar.

Milieuvriendelijk

Magnetic Notes zijn daarnaast ook milieuvriendelijker doordat het niet van papier is gemaakt maar van polypropyleenfilm, een materiaal dat 100% recyclebaar is.

13082643_1547194702250480_1711147017182084438_n