Moleskine ® Personaliseren

Het is nu mogelijk om uw merknaam te koppelen aan de legendarische Moleskine® producten! Het merk Moleskine® staat voor de waarden kwaliteit en creativiteit. Door het delen van deze elementen met gelijkgestemde organisaties, is een Moleskine® product het perfecte instrument om te voldoen aan communicatie behoeften. Door het gebruik van verschillende technieken, waaronder foliedruk of zeefdruk, zijn wij in staat om te helpen producten te creëren welke gewijd zijn aan een bepaalde gebeurtenis of omstandigheid.

Verbind uw merknaam aan de waarden van de legendarische Moleskine® producten. Wij personaliseren uw Moleskine® object door uw logo of beeldmerk te plaatsen op het boekomslag.

Foliedruk/debossing of zeefdruk op boekomslag.
Blinddruk en foliedruk geven een 'verdiept' stempel effect. Foliedruk is mogelijk in diverse kleuren (waaronder wit, zilver, goud etc.). Ton-sur-ton foliedruk (bijvoorbeeld zwart folie op zwarte omslag) resulteert in het effect van blinddruk echter zonder verlies van leesbaarheid. Zeefdruk of digitaaldruk (geen verdiept stempel effect) geeft de mogelijkheid full colour te drukken.

Verbind uw merknaam aan de waarden van de legendarische Moleskine producten. U personaliseert uw Moleskine door bijvoorbeeld toevoeging van een eigen banderol.

Een 'eigen' banderol! Moleskine® Custom Editions worden standaard geleverd met een neutrale ivroy kleurige Moleskine® banderol. U maakt uw Moleskine® product nog meer eigen door een belly band in eigen stijl. Deze band kan tweezijdig bedrukt worden en geeft een extra communcatiemoment. Een customized belly band kan zodanig origineel of anderszins waardevol zijn opgemaakt dat deze door de ontvanger wordt bewaard in de envelop achterin het Moleskine® boekje.

Verbind uw merknaam met de waarden van de legendarische Moleskine producten en personaliseer uw Moleskine door toevoeging van eigen tekst/logo op het titelblad van het boekje.

Digitaal- of Zeefdruk op titelblad
Is mogelijk op de binnenzijde van de omslag en op pagina 1 van het boekje. Let wel, de voor het merk Moleskine® unieke en karakteristieke reward notificatie 'Lost and Found' staat atlijd op pagina 1 van ieder Moleskine® boekje. Om de filosofie achter het Moleskine® Notebook te onderstrepen en hiermee de waarde van het boekje voor de ontvanger te garanderen is het niet toegestaan reclame uitingen te drukken op de notitiepagina's van het boekje.

Wenst u de gehele inhoud van uw Moleskine® notebook in een eigen opmaak dan is dit onder voorbehoud mogelijk vanaf ca. 4.000 stuks.

Verbind uw merknaam aan de waarden van de legendarische Moleskine producten. U personaliseert uw Moleskine al eenvoudig en opmerkelijk door toevoeging van folder of kaart.

Inserts
Meer communicatieruimte wordt geboden door de toevoeging van een informatiekaart ter grootte van het boekje. De kaart heeft de voor Moleskine® karakteristiek ronde hoeken, wordt mooi glanzend of mat gelamineerd (een- of tweezijdig bedrukt). De kaart kan door de ontvanger bewaard worden in de envelop achterin het boekje. Door toevoeging van informatie op een losse kaart wordt het karakter van het boekje voor de gewaardeerde ontvanger niet aangetast en wordt uw boodschap stijlvol overgebracht. Natuurlijk is de pocket achterin het boekje ook geschikt om bijvoorbeeld uw eigen foldermateriaal door ons toe te laten voegen.

Richtlijnen Moleskine® Custom Editions
Moleskine® SpA - Italie heeft enkele criteria bepaald omtrent de personalisatie van Moleskine® notitieboeken. Deze criteria benadrukken, ondersteunen en beschermen de filosofie rond het Moleskine® Custom Edition notitieboek én hiermee verbonden, úw merknaam.
Om de filosofie achter het Moleskine® Notebook te onderstrepen en hiermee de waarde van het boekje voor de ontvanger te garanderen is het niet toegestaan reclame uitingen te drukken op de notitiepagina's van het boekje.

http://www.leoprinting.nl/nl/relatiegeschenken-bedrukken/moleskine/

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS