Vertel uw verhaal in een LeoBook

16/ 12/2016 Leoprinting Leoprinting

Bij Leoprinting op kantoor staat een 'fotodoos', sommige projecten vallen op vanwege verschillende factoren. Hierom worden deze projecten door de verkoopafdeling in de 'fotodoos' gelegd en eens in de week gefotografeerd.

In deze doos zie ik af en toe projecten die in deze selectie zich nogmaals onderscheiden. Vandaag een notitieboek die ik onder de aandacht wil brengen. Een LeoBook met op de voorzijde een preeg, informatievellen voorin en ruitjes papier om op te schrijven of tekenen. Leuk is ook het formaat: vierkant.

IMG_5162kopie

FR. Meyer's Sohn is een wereldspeler in logistics welk zich onderscheidt t.o.v. de concurrentie met een aantal USP's. Om er een paar te noemen: "We are very good at transporting large quantities whose logistics are somewhat complex" Een jaartal: oprichtingsdatum 1897.  Familiebedrijf en ook een wereldspeler.

IMG_5163

Allemaal ingrediënten waarmee een goed verhaal valt te vertellen, een goed verhaal geeft vertrouwen: een beleving bieden in plaats van een product. Merkbeleving is niet gelijk aan de positionering van een bedrijf. Het is persoonlijker en ligt bij het publiek, hoe ervaart een specifieke persoon het merk en waar associeert diegene het merk mee?

IMG_5164

LeoBook met reclamevellen

Breng uw bedrijf onder de aandacht met bedrukte notitieboeken met reclamevellen. Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creaties, communicaties, oplossingen.

IMG_5167kopie

Wilt u notitieboeken bedrukken om als relatiegeschenk weg te geven aan klanten of potentiële klanten? Dan kunt u terecht bij Leoprinting. Wij zorgen samen met u voor een product op maat, in overleg is alles mogelijk. Notitieboeken worden veel gebruikt en zijn vaak een welkom premium. Grijp deze kans om uw merk of product meer zichtbaarheid te geven! Een jaaroverzicht of productintroducties weergeven, een visie overbrengen of een kennismaking met een bedrijf te laten maken. Via notitieboeken vertelt u uw verhaal. Vanaf 2 reclamevellen in combinatie met notitiepagina's bent u verzekerd van waardevolle promotie.

Méér dan alleen Notitieboeken bedrukken...

Leoprinting is een betrouwbare partner als het gaat om het communiceren van uw boodschap. Wij geven vrijblijvend advies over de grafische vormgeving van uw logo of reclame-uiting en denken met u mee over een goede strategie. Creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Notitieboek-V22