De stijl van een Lamborghini: Ciak Notitieboek in Italiaans design

17/ 06/2016 Leoprinting Leoprinting

Ciak Notitieboek: modern en stijlvol

Notitieboeken zijn populair. De klassieke uitstraling gekoppeld aan de historie van deze notitieboeken spreekt veel van onze klanten aan. Omdat er vragen waren van onze klanten naar een notitieboek met een modernere uitstraling, zijn wij op zoek gegaan en hebben een een producent gevonden van een strak notitieboek met nét als Moleskine ® een historisch verleden maar met een modern én stijlvol Italiaans design.

Ciak ® is een bedrijf gevestigd in Florence welke een winkel opende in 2001. Hun producten zijn volledig in Italië vervaardigd ”Handmade in Italy” staat er achterop geschreven.

Ciak ® écht leer en in vele kleuren leverbaar.

Kwaliteit in écht leder

De notitieboeken worden van écht leer gemaakt maar ook van gerecycled leer en in vele kleuren geleverd. Kenmerkend is het gepatenteerde horizontale elastiek (ipv verticaal wat meestal wordt toegepast zoals bij Moleskine ®) Waardoor het boek zich duidelijk onderscheidt van de andere notitieboeken.

Het papier is van excellente kwaliteit en is van gerecycelde oorsprong.

Indeling als een agenda: maandplanner

Je kan kiezen

Alle boeken van Ciak ® hebben dezelfde tóp kwaliteit. De lay-out binnenin kan een notitieboek zijn of een agenda. Bij de notitieboeken kan je kiezen uit de traditionele lijntjes, ruitjes of een modern raster van puntjes. Grappig en handig is een boek met voor de helft gevuld met een agenda lay-out en aan de andere helft notitiebladen. Het boek heeft twee verschillende gezichten. Je moet het omkeren om het als notitieboek of als agenda te gebruiken.

Bij Leoprinting kunt u de karakteristieke Ciak ® notitieboeken volledig naar uw wens laten realiseren op zowel de binnen- als buitenzijde met bijvoorbeeld uw logo, diverse lay-out stijlen en een bijpassende kleur sluitelastiek. Bekijk hier de gehele Ciak ® lijn en bijbehorende mogelijkheden.

logo_ciak

https://youtu.be/Xs5Immgm8-w